Miesten vaatteet Haloselta
 
Etusivu >  Yksityisyyssuoja

Yksityisyyssuojatiedote

Vuonna nokiotta.fi turvallinen verkkokaupoissa
Olemme sitoutuneet tarjoamaan turvallisen ja luotettavan ostokokemuksen. Olemme ryhtyneet useisiin toimenpiteisiin suojellakseen henkilökohtaisia ​​ja taloudellisia tietoja: Secure Sockets kerroksellinen (SSL)

SSL-teknologiaa suojatun palvelimen salaa henkilökohtaiset tiedot ennen lähetystä Internetin, kuten luottokortin tai maksukortin numero, nimi ja osoite. Varmista käyt turvallista palvelinta, ennen kuin lähetät henkilökohtaisia ​​tietoja, katso URL-osoite tai paikka linja selaimen. Jos käyt turvallista palvelinta, ensimmäinen merkki osoiteriville pitäisi muuttaa "http" ja "https".

Jos et voi käyttää turvallista palvelinta jostain syystä, tai jos et pidä ostoksia sivuillamme, ota yhteyttä

Mastercard®SecureCode ™ ja Verified by Visa
Tuemme MasterCard SecureCode ja Verified by Visa, MasterCard tai Visa-kortilla todennus turvatekniikka, ja varmistaa, että vain valtuutetut kortinhaltija on tilaus. Jos liikkeeseenlaskija oman MasterCard- tai Visa pankkikortti tukee tätä palvelua, sinua pyydetään antamaan salasana tai rekisteröityä palveluun uloskirjautumisen. Voit myös aktivoida nykyisen kortin nyt. Jos haluat rekisteröidä ennen kuin teet ostoksen, löytyy verkkosivuilta MasterCard- tai Visa verkkosivuilla

Jos haluat lisätietoja näistä palveluista tai mitään vaikeuksia tässä prosessissa, ota yhteyttä kortin myöntäjään.

väärentämisen estämiseksi
Olemme toteuttaneet joitakin toimenpiteitä petosten jäljittämiseksi ja estämiseksi. Osana näitä toimenpiteitä, voimme kutsua sinua vahvistamaan tilauksen tiedot ja identiteetin.

Takaisin
www.nokiotta.fi © Copyright . Miesten vaatteet netistä ,miesten vaatteet netistä halvalla