Miesten vaatteet Haloselta
 
Etusivu >  Toimitus & Palautus

Toimitus & Palautus

Milloin tilaukseni on lähetetty?
Tilaukset normaalina työaikana (ma-pe 8:00-12:30) normaalissa prosessissa samassa päivänä antamisen jälkeen kansallisten standardien. Kiireellisiin toimitus, tilaukset on toimitettava ennen 12:00. Lauantaina ja sunnuntaina jakelu ei ole toimitettu, joten tilauksia antoi viikonloppuna käsitellään seuraavana pankkipäivänä.

Mitä eroa tilauksen päivämäärä ja lähetyspäivä?
Tilauksen päivämäärä merkitsee tarkan päivämäärän tilauksen päällä ja vahvisti, ja lähetyspäivämäärästä tarkoittaa luovuttaa tavaran tarkkaa toimituspäivä.

Suoraan työpaikalle tehdä?
Voimme myös toimittaa suoraan työpaikalle, selkeästi nimesi ja erityisiä toimitus koordinaatit. Parcel voidaan kerätä henkilö määräyksestä erilaisia ​​ihmisiä.

Menet ulkomaille sitä?
Meidän tilaukset lähetetään ympäri maailmaa

Palautusoikeus
Toivottavasti pidät siitä, mitä tilasi, mutta jos et korjaa sitä, kerro meille.

Voit palauttaa postitse ilman ostaa tuotteita Isossa-Britanniassa ilman uusittu puhdistettu 30 päivän kuluessa tilauspäivästä. Valmis palaamaan vialliset tuotteet. .

Jotkut tuotteet löytyy netistä sivuston kautta. Nämä tuotteet voidaan rajoittaa eri palautus tai vaihto politiikkaa, ja kuvailtava tapauksessa sovelleta.

Ellet käyttää oikeuttasi peruuttaa, maksaa postikuluja maksuja ei voida palauttaa alkuperäiseen tavaroita, kun käytät Simple Mail vastineeksi.

Kaikki uimapuvut ja korut oltava täydellinen terveys tiiviste, joka voi saada tuottoa tai vaihtoa.

Tämä ei vaikuta lakisääteisiin oikeuksiin.

Myymäläostos tuotepalautukset
Olemme sitoutuneet tarjoamaan korkein asiakaspalvelun ja osallistumista, toivomme, että uskollisille asiakkaillemme jatkossakin ostoksia verkossa osoitteessa nokiotta.fi. Jos myymälän oston yhteydessä ilmenee ongelmia, lähetä sähköpostia, yksi meidän ottaa sinuun yhteyttä tukea.

paluupostissa
Palauttaa UK asiakkaat voivat vapaasti: yksinkertaisesti käyttää prepaid-paketti sisältää Royal Mail tai kuitti + rahtikirjaan.

Seuraa näitä ohjeita pakata paluuta ja postita se meille:

Erillinen lasku yläosa oman asiakastiedot.
Ympyrä kohteet haluat palauttaa, ja numero muistiin ja palautuksen syy jokaisen eränä laskussa.
Alkuperäisessä pakkauksessaan ja pakkaus sinetti palaat, ja tämän täytetyn laskun.
Hyvitys rahdinantajien pakkauksissa. Varmista mitään muuta seuranta etikettejä.
Jos jollakin edellyttäen prepaid rahtikirjaan antamalla paketin toimitetaan lähimmälle Royal Mail tai kerätä + latauspaikka.

Takaisin
www.nokiotta.fi © Copyright . Miesten vaatteet netistä ,miesten vaatteet netistä halvalla